Checklista mat och stapelvaror

Här är en checklista du kan följa för att bygga upp ett grundlager av matvaror hemma. Lägg till och ta bort efter smak och tycke, glöm inte att du ska äta det du preppar, och preppa det du äter!

  • Potatis
  • Kål
  • Morötter
  • bröd med lång hållbarhet,(tortilla, hårt bröd, kex, skorpor)
  • hårdost (vaxad)
  • äggpulver
  • mjukost, messmör och andra pålägg på tub
  • havredryck, sojadryck, torrmjölkspulver
  • matolja,
  • soja
  • vinäger
  • pasta, ris, gryn, potatismospulver
  • färdigkokta linser, bönor, grönsaker, hummus på burk
  • krossade tomater
  • konserver med köttfärssås,
  • makrill,
  • tonfisk, ,
  • ravioli,
  • fiskbullar,
  • kokt kött,
  • corned beef
  • oliver
  • soppor
  • fruktkräm, sylt, marmelad
  • färdig blåbärs- och nyponsoppa,
  • koncentrerad juice eller annan dryck som håller i rumstemperatur
  • O’boy
  • kaffe, te, honung, mandlar, nötter, jordnötsmör, frön
  • frystorkad mat
  • kakao
  • kryddor
  • choklad, godis, snacks
  • frukostflingor och andra produkter för barn
  • mariekex och liknande kex
  • folköl, vin
  • mjöl
  • torrjäst
  • havregryn
  • socker

Dela det här inlägget



← Äldre inlägg


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända